6- GAMBAR KERETA PAKAI HYDROGEN BOOSTER



[Hydrogen booster dari jenis balang kaca]


[Hydrogen Booster dari jenis besi tahankarat]


[Hydrogen Booster jenis kaca dipasang dalam truk]

4 unit HB di pasang dalam truk

2-unit-hho-in-240volvo

2 unit HHO di pasang dalam Volvo 240

HHO di pasang di KEMBARA

HHO di pasang di KEMBARA
HHO di pasang di ISWARA

HHO di pasang di ISWARA

2 unit HHO pasang di Volvo 940

2 unit HHO pasang di Volvo 940

2 unit pasang di IZUZU ROPER

2 unit pasang di IZUZU ROPE

8 Responses to “6- GAMBAR KERETA PAKAI HYDROGEN BOOSTER”

  1. Motorsikal tak boleh guna ke? Kalau kereta proton saga lama boleh?

  2. Boleh, tetapi kena modify sebab HB yang ada sekarang guna 12V. Proton Saga lama lagi best…sebab kosnya murah, tak payah pakai MAP sensor dan kerana cc nya kecil boleh guna model HB1 single electroliser RM650 shj.
    http://www.malaysiangreencar.wordpress.com/produk-produk-hydrogen-booster/

  3. Apakah bendanya MAP sensor tu.Nak pasang macam mana?

  4. Lihat tajuk: Soalan Lazim

  5. klu kereta myvi camner?

  6. Myvi pun boleh pasang tapi kena pasang juga alat efie.

  7. cyberstokis nak tanya macam mana nak pasang kat wira 1.5 jenis carburator. kalo bole step by step, takut silap pasang abis meletup kereta den hehehe, email saya ye rxyzal@yahoo.com tq

  8. eshhh….tak meletup lah. step by step saya penuh dengan ciri2 keselamatan di setiap step. trust me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: